what is "wextract_cleanup0" ?

  1. sethm1

    sethm1 New Member Bronze Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    28
    Likes Received:
    0
    Local time:
    05:44
    My System
    Loading...

    XP Home SP2
    I opened my Statup by Codestuff program and noticed the last item on the list is
    wextract_cleanup0.
    Is it ok to disable? or let it run at start up ?
  2. merlin

    merlin Well-Known Member Tech Member Elite Member PCHF $Donator

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Posts:
    3,230
    Likes Received:
    60
    Location:
    NW Indiana
    Local time:
    07:44
    My System
    Loading...

    Howdy again seth.. So sorry about the delays.. You must have got lost in the shuffle.. Make sure not to loose ya again

    It is perfectly safe to disable...You do not need it to run at starup but only when using it...
    You have CCleaner or cleanup correct?
  3. sethm1

    sethm1 New Member Bronze Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    28
    Likes Received:
    0
    Local time:
    05:44
    My System
    Loading...

    Yes, I have CCleaner - But is not wextract related to Windows IE?
  4. merlin

    merlin Well-Known Member Tech Member Elite Member PCHF $Donator

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Posts:
    3,230
    Likes Received:
    60
    Location:
    NW Indiana
    Local time:
    07:44
    My System
    Loading...

    Yes... but the cleanup0 is related to CCleaner... So it is trying to startup every time you start windows...
    You can disable it..ANd when you want to run it just click on the CCleaner icon..

    Hope I got to you fast enough this time lol

    I think You are the one I asked if you wanted me to take a look at your startup entries and tell yuo what is safe to disable and what is not...

    Download hijackthis from my sig open it up and click "open misc tools section" then click process tab.. Copy and p[paste those here and I will let ya know..
  5. sethm1

    sethm1 New Member Bronze Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    28
    Likes Received:
    0
    Local time:
    05:44
    My System
    Loading...

    Ah, got it -
    Thanks.
  6. merlin

    merlin Well-Known Member Tech Member Elite Member PCHF $Donator

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Posts:
    3,230
    Likes Received:
    60
    Location:
    NW Indiana
    Local time:
    07:44
    My System
    Loading...

    Not a problem thats what we are all here for..

    To explain a little better.. Is CCleaner cleans up IE's cookies and history etc.. So it start up with windows.. But it really does not need to startup with Windows as your not cleaning IE's temp file as soon as you boot up.. Just diable it and use it when needed.. No need to have it in your task manager when not needed..